Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1464)
  • LEGO Onderdelen(1195)
  • LEGO Kleding(1663)
  • LEGO Boeken(206)
  • LEGO Bags(58)
  • Extra's(689)

LEGO Thema

  • (2031)
  • ART(15)
  • Animal Crossing(6)
  • Architecture(14)
  • Avatar(8)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(849)
  • Tot 10 euro(2520)
  • Tot 20 euro(3992)
  • Tot 30 euro(4369)
  • Tot 40 euro(4591)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3529)
  • LEGO Education(13)
  • LEGOwear(1659)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(3)
  • vanaf 1½ jaar(62)
  • vanaf 2 jaar(122)
  • vanaf 3 jaar(286)
  • vanaf 4 jaar(1755)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1656)
  • Meisje(415)
  • Unisex(1940)

Speciaal

  • Exclusive(136)
  • Hard to Find(867)
  • Lego Special(198)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(512)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

Adults Welcome

U bent nu hier: Home LEGO Opbergsystemen LEGO Opberglade 4 GROEN
De LEGO opberglade (Brick Drawer) kan worden gebruikt om je LEGO op te ruimen, maar natuurlijk kan ook ander speelgoed hierin worden opgeruimd. Ook leuk voor op een bureau om spulletjes op te ruimen. De LEGO steen is stapelbaar met andere LEGO Storage Bricks van Plast Team. De stenen zijn erg decoratief om een keuken, kinder- of woonkamer aan te kleden. - Artikelnummer 4005 - Afmetingen: 250x250x180 mm - Material: Plastic (Polypropylene) - BPA en Phthalate vrij en geen PVC gebruikt! - Fabrikant: Plast Team - Licentie: LEGO - Stapelbaar - 1 lade
LEGO Classic

LEGO Opberglade 4 GROEN

Artnr: 5711938029456 | Waardering:
 
 
 
 
 
 8 Reviews
LEGO Opberglade 4 GROEN
3 +AANBIEDING
Aanbieding nog 16 dagen geldig!


€ 34,99
€ 26,24
Aanbieding geldig t/m 29 april 2024
-25%


Beschikbaarheid Online status 5 in voorraad
Nu besteld, dinsdag in huis! 

Verzend- en handlingskosten worden geschat. Pas zodra het verzendadres bekend is, worden de werkelijke kosten weergegeven.

Wij werken met PostNL en DHL Express naar heel veel landen! Voor meer informatie gaat u naar de informatiepagina Verzending.

 



Winkel Gorinchem Niet in voorraad
 

De LEGO opberglade (Brick Drawer) kan worden gebruikt om je LEGO op te ruimen, maar natuurlijk kan ook ander speelgoed hierin worden opgeruimd. Ook leuk voor op een bureau om spulletjes op te ruimen. De LEGO steen is stapelbaar met andere LEGO Storage Bricks van Plast Team. De stenen zijn erg decoratief om een keuken, kinder- of woonkamer aan te kleden.

  • Artikelnummer 4005
  • Afmetingen: 250x250x180 mm
  • Material: Plastic (Polypropylene)
  • BPA en Phthalate vrij en geen PVC gebruikt!
  • Fabrikant: Plast Team
  • Licentie: LEGO
  • Stapelbaar
  • 1 lade

Lees meer

 

Kenmerken

Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
CategorieExtra's
SubcategorieOpbergsystemen
ThemaLEGO Classic
MerkLEGO
Voornamelijk geschikt voorUnisex
KleurGroen
EAN/ISBN5711938029456
Uitgebracht in2017
LeeftijdsadviesVanaf 3 jaar
Gewicht1168 gram
Afmetingen (lxbxh)25 x 25 x 18 cm

Reviews (8)

Reviews van klanten


Gemiddelde waardering:
 
 
 
 
 
  8 Reviews
Review door: Alexandrino Mendes
Datum: 16 juni 2023
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Emma Verduin
Datum: 03 juli 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Eric Rodrigo
Datum: 10 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Chris van den Heuvel
Datum: 10 mei 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Filip Rollé
Datum: 19 april 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Geweldige aanvulling op de opbergblokken die we al hadden. De lade zorgt ervoor dat we niet de hele toren hoeven af te breken als we in de onderste opbergdozen moeten zijn.
Review door: PMAHP Huntjens
Datum: 05 november 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Geweldige aanvulling op de opbergblokken die we al hadden. De lade zorgt ervoor dat we niet de hele toren hoeven af te breken als we in de onderste opbergdozen moeten zijn.
Review door: PMAHP Huntjens
Datum: 05 november 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Roel Franckx
Datum: 20 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Roel Franckx
Datum: 20 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Blokjesfreak
Datum: 10 september 2018
Waardering:
 
 
 
 
 


Vraag?

Uw naam:
Uw e-mail:
Vul uw bericht in
Anti-spam. Hoeveel is ?
 

Delen

Deel dit product via social media


Deel dit product via email

Uw vriend's e-mail:
   
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw boodschap
 
 
Cadeaubon
Tip! Bestel een BRICKshop cadeaubon
Altijd voorradig en altijd een lach op het gezicht van de ontvanger. Direct verzonden.

We hebben cadeaubonnen al v.a. €5. Bekijk ze hier.
 

Best verkocht van dit thema

Andere klanten kochten ook

LEGOwear Sale

LEGO Botanical 160px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Nieuwe Producten

LEGO Marvel Spiderman Magazine 2023-4
LEGO Marvel Spiderman Magazine 2023-4

€ 6,50
€ 3,25
LEGO Marvel Spiderman Magazine 2023-3
LEGO Marvel Spiderman Magazine 2023-3

€ 6,50
€ 3,25
LEGO Vrolijk Kleurfeest
LEGO Vrolijk Kleurfeest

€ 8,99
€ 2,25
DUPLO Magazine 2023-1
DUPLO Magazine 2023-1

€ 7,50
€ 3,75
LEGO 43249 Stitch
LEGO 43249 Stitch

€ 64,99
€ 55,24
Aanbieding geldig t/m 29 april 2024

We hebben een hele grote bestelling geplaatst, maar kregen bericht dat het snel verzonden (binnen een dag) zou worden. Dit was het geval, we kregen het netjes verpakt en volledig binnen. Volgens ons dus topservice!
Van: S van der Vegte- Brinkhuis
Waardering:
 
 
 
 
 

We zijn goed op de hoogte gehouden van het orderverloop. De levering kwam zelfs op een eerdere datum dan verwacht. Werd prima van te voren aangekondigd.
Van: E.R. Calsbeek
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel geleverd! op de juiste afhaalpunt! En goed verpakt en onbeschadigd! Super te vrede. Ik beveel deze winkel aan iedereen aan!
Van: Sebastiaan Van Toor
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle afhandeling, goed verpakt, goed geïnformeerd over status bestelling.
Van: M. Zoetman
Waardering:
 
 
 
 
 

Zeer tevreden met de goeie producten en het gratis kleine kadootje was een schot in de roos voor het kind waarvoor het bedoeld is. Fijn: verpakking was passend bij de doosjes. Geen waanzinnig grote doos: top! Ik kom zeker terug
Van: Margriet Van Middelkoop
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Catalogus

Catalogus 2024 1 160px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten